Crònica del taller de Sexoafectivitat, a càrrec del col·lectiu Salut entre totxs

IMG-20150316-WA0001

Durant la setmana del 2 al 8 demarç es va celebrar la Setmana Lila al Casal Popular Tres Voltes Rebel,que es va organitzar i tirar endavant per la feina i la empenta de diferents col·lectius i persones en motiu del 8 de març,Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Nosaltres, com a Assemblea de Joves de Nou Barrisvam poder-hi participar organitzant conjuntament amb el col·lectiu “Salut Entre Totxs” un taller per tractar el tema de laSexoafecitivat, que es va dur a terme el dimarts 3 de març al Casal Popular Tres Voltes Rebel.

El taller va resultar ser un èxit.Les companyes de “Salut Entre Totxs”van conduir el taller d’una manera molt propera, còmoda i dinàmica que va facilitar la implicació de totes les assistents. A més, va haver-hi un gran nombre de companyes que amb moltes ganes es van apropar per poder participar en el taller, que van valorar de manera molt positiva.IMG-20150316-WA0002

El taller es va organitzar en diferents parts, començant sessió introductòria de relaxació amb exercicis de respiració i meditació, seguida d’un debat en petits grups de persones per poder treballar els diferents mites i tabús que existeixen sobre la Sexoafectivitat. Després de treballar els temes en petits grups de treball es va realitzar una posada en comú per veure a quines conclusions havia arribat cada grup i es va generar un debat força interessant per les diferents visions de les participants.

Agraïm la col·laboració del col·lectiu Salut entre totxs, al Casal Popular Tres Voltes Rebel així com a totes les persones que van participar.

Salut i Feminisme!

Si voleu mes informació sobre els col·lectius participants o sobre el CP Tres Voltes Rebel, a continuació us deixem les respectives webs:

Anuncis